Movie Tank

A legjobban várt fantasyk és kalandfilmek 2017-ből

2016. december 28. - Sparrow

Folytatódik 2017-előzetes listasorozatom. Lassan megérkezünk a jövőbe tekintő cikkszéria végéhez, ugyanis ezen kívül még kettő hasonszőrű poszt fog napvilágot látni, hogy aztán rögvest bele is vethessük magunkat a vadonatúj, sok izgalommal kecsegtető filmévbe. Eleddig megnéztük a következőket: filmdrámák, vígjátékok, sci-fik, horror/thriller filmek és szuperhősös alkotások.

Most pedig lássuk, melyek a legjobban várt fanasyk és kalandfilmek 2017-ből!

kong.jpg

 

A Nagy Fal

Magyar premier: január 5.

Zhang Yimou kínai dominanciával készült produkciójának húzóneve nem más, mint Matt Damon, aki ezúttal a Kínára rontó szörnyetegekkel szemben veszi fel a harcot. Igen, mert ebben az alternatív történelemmel operáló világban a Kínai Nagy Fal nem a hunok, hanem ragadozó rémségek visszatartására épült. A minőségi látványvilág garantált, a jó forgatókönyv kérdéses. 

 

Kong: Koponya-sziget

Magyar premier: március 9.

Jövőre újra benéz kedvenc óriásgorillánk, aki hozza magával az otthonául szolgáló titokzatos sziget változatos és vérszomjas élővilágát is. A Marvel filmuniverzumából összeverbuvált színészgárda nem semmi tapasztalásokkal lesz gazdagabb a hátborzongató, monumentális természettúra során.

 

A szépség és a szörnyeteg

Magyar premier: március 23.

A korábban is tekintélyes névnek számító Disney a filmvilág óriási oligopóliumává vált az újévezredben. Egyik fő projektjük klasszikus meséik élőszereplős átiratainak szép sorban történő bemutatását tűzte ki célul. Jövőre egyik legszebb történetük, A szépség és a szörnyeteg érkezik, méghozzá Emma Watson főszereplésével.

 

Arthur király: A kard legendája

Amerikai premier: május 12.

Ez a produkció a filmvilág két szereplője számára is meghatározó lehet. Egyfelől elhozhatja Guy Ritchie reneszánszát, amennyiben sikerül Az U.N.C.L.E. embere nagyszerű minőségére építeni, másfelől pedig eldöntheti, hogy Charlie Hunnam-nek, így a Sons of Anarchy befejeződése után sikerül-e megvetnie lábát a mozi viszontagságos vidékén. Az előzetes nagyon stílusos, úgyhogy lehet reménykedni.

 

A setét torony

Amerikai premier: július 28.

Régóta ígérgetik Stephen King kultikus regénysorozatának nagy vászonra költözését, és úgy tűnik, jövőre végre valóra is váltják a tervezetet. A főszerepekben Idris Elba és Matthew McConaughey. Jöhetne már egy előzetes!

setet.jpg

 

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

Magyar premier: május 25.

Jack Sparrow jövőre... jaj, bocsánat, akarom mondani Jack Sparrow kapitány jövőre visszatér, hogy újabb kalanddal bővítse a megunhatatlan kalózos franchise legendáját. A főgonosz szerepében nem kisebb név, mint Javier Bardem lesz látható.

 

American Made

Amerikai premier: szeptember 29.

Doug Liman A holnap határa után újfent Tom Cruise közreműködésével forgat filmet. A remélhetőleg pörgős és látványos produkció egy CIA-s drogbalhéba keveredő pilótáról fog szólni.

americanmade.jpg

 

Paddington 2

Brit premier: november 10.

2014 egyik kiemelkedő meglepetése volt a Paddington, amit még karácsonyra is ajánlottam. Jövőre megérkezik a nagyszerű családi vígjáték folytatása, amelynek színésznévsorát megvizsgálva a visszatérő Sally Hawkins mellett Brendan Gleesonnek és Hugh Grant-nek is örülhetünk.

pad2.jpg

 

Jumanji

Amerikai premier: december 22.

Az ünnepi szezon egyik reménysége lehet ez a, valljuk be, egyelőre kétséges minőségűnek ígérkező kalandfilm, amelyben Robin Williams tragikomikus karakterét Dwayne Johnson muszklijai váltják fel. Reménykedjünk a könnyed, de intelligens szórakozásban!

jumanji_2.jpg

 

Amennyiben vannak olyan címek, amelyeket nagyon vársz, de én mégis megfeledkeztem róluk, kommentben kiegészítheted a listát!

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4912072431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2016.12.29. 11:54:59

Mondjuk a Setét Torony nem annyira az amit el tudok képzelni mozifilmben. Sorozatban már inkább. Ja, és valaki csinálhatna már egy normális Dune adaptációt is, szintén sorozatban...

Gépsonka007 2016.12.29. 12:47:08

Erről a Jumanjis képről valami Dzs kategóriás pornóparódia jut eszembe. Ez már erőszak tevés, nem reboot.
süti beállítások módosítása