Movie Tank

Alien vs. Darth Vader - A bolygóközi crossover

2016. december 25. - Sparrow

Annak idején megpróbálkoztak az Alien és a Predator lényeinek egymásra eresztésével, a világok kombinálásával, sőt A Halál a Ragadozó ellen még egy folytatást is megért, ám egyik film se vívta ki a rajongók feltétlen elismerését.

Azért mégis lehetne tovább próbálkozni a crossover-típusú mozgóképes történetekkel, hiszen lenne benne potenciál. Ezt bizonyítja Guillem H. Pongiluppi, aki kivételes művészi érzékkel megáldott alkotóként nem semmi képcsodákat készített Darth Vader Birodalmának a xenomorfokkal való összecsapásáról. 

darthalien.jpg

 

 

 

 

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

 

Forrás: Guillem H. Pongiluppi - Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9212071015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gsnake 2016.12.28. 15:49:21

A két univerzum összeeresztéséhez társul egy harmadik is, a Warhammer 40k is szerintem, nekem legalábbis nagyon olyan a képek hangulata, mint az űrgárdisták és a génorzók csatái.
süti beállítások módosítása