Movie Tank

Mark Hamill lenyűgöző filmgyűjteményekre vadászik

2016. november 11. - Sparrow

Az úgynevezett geekek csoportja valamiért szürke, gyenge, a magánéletben sikertelen, anyjuk padlásán élő szerencsétlenek képében csapódott le a társadalom nagy sztereotípialexikonjában. Pedig csupán olyan, egészen remek és odaadó emberekről van szó, akik szenvedélyüket igazán megélik és olyan popkulturális tudással rendelkeznek, ami már önmagában is nagy érték, ha ügyesek, akár meg is élhetnek belőle. Ugyanolyan szubkultúra, mint a többi, van akinek tetszik, némelyek megvetik.

Az újra beizzított Star Wars-franchise nyomán ismét reflektorfénybe került Mark Hamill minden bizonnyal előbbi kategóriába tartozik, hiszen új projektjében a világ (vagy legalábbis Amerika) legelkötelezettebb popkult gyűjteményeit és tulajdonosaikat látogatja meg. Lesz itt minden filmektől kezdve képregényeken át különleges kellékekig.

Ráadásul egy nagyon hangulatos előzetest is összedobtak a dologhoz. Szórakoztató műsor van kilátásban!

hamill.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5811949103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása