Movie Tank

Kate Beckinsale testén még mindig feszül a bőrszerkó - Új Underworld: Vérözön előzetes

2016. november 11. - Sparrow

Komolyan, Kate Beckinsale olyan régóta hordja Selene testhezálló bőrruciját, hogy az izzadtsága mentén valószínűleg már egy életre hozzáragadt.

Viccet félretéve, a negyven fölött is gyönyörű színésznő szépen lassan, de biztosan kiöregszik majd a dögös akcióhősnő szerepéből, amit amúgy kategóriáján belül egyedülállóan jól csinál a franchise kezdete óta. Maga az Underworld olyan dolog, hogy az ember vagy szereti vagy nem. Az mindenesetre biztos, hogy megvan a maga rajongótábora, hiszen decemberben már az ötödik részt mutatják be.

A Vérözön alcímen futó epizódhoz most érkezett egy ázsiai célközönség számára készített, de angolul beszélő trailer néhány, eddig nem látott képkockával.

underworld.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8711949077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása