Movie Tank

Nyerj páros belépőt a R.E.M. című film bemutatójára!

2015. március 03. - Sparrow

A Bodom és a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan a közelmúltban megmutatták, hogy a kis költségvetéssel, ám kimeríthetetlen kreativitással bíró magyar produkciók igazán érdekes csapást kezdenek kialakítani a hazai filmművészet fejlődő világában. És most íme itt van a R.E.M. című sci-fi thriller, amely minden bizonnyal forgalmazásba is fog kerülni, ám közületek három szerencsés partnerével már e hét vasárnap, tehát március 8-án megnézheti a filmet a Sugár moziban, a vetítés 12 órakor kezdődik.

Ahhoz, hogy nyerj, nem kell mást tenned, mint küldened egy e-mailt a sparrow.movietank@gmail.com címre, amelyben leírod, hogy melyik a kedvenc magyar filmed és miért. Az e-maileket pénteken (március 6.) 13 óráig küldhetitek, a sorsolás még aznap délután meg fog történni. (Az e-mail Tárgy mezőjébe azt írjátok, hogy "R.E.M.")

Alább a szinopszis olvasható, a tovább mögött pedig a film plakátja és az előzetes látható.

"A drogfüggő Joe (Orbán Gergely) egy új szomszédot kap Márk (Pavlics Tamás) személyében, aki magával hoz egy titokzatos szerkezetet viharosan elhagyott külföldi állásából. A gép lehetőséget ad használójának arra, hogy másik álmait bejárhatja, ez pedig ilyen formában egy elképesztő és addiktív élmény - sokkal jobb, mint amikor mi álmodunk. A két férfi természetesen nem tud ellenállni a késztetésnek, idővel azonban egymás álmai kevésnek bizonyulnak, és erőszakkal bevonnak újabb áldozatokat a játszmába. A dolgok pedig itt kezdenek egy kicsit szétcsúszni..."

rem_plakat.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr517237373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása