Movie Tank

Julianne Moore a Carrie remakeben

2012. május 13. - Sparrow

Brian De Palma 1976-os művének remakeje jövőre érkezik. A főszerepet Chloe Moretz tölti be, a filmet Kimberly Peirce rendezi.

Úgy tűnik, hogy Julianne Moore is csatlakozik a gárdához, Margaret White figuráját fogja életre kelteni. Ő Carrie vallási fanatikus édesanyja, aki lányát egy szekrénybe zárja, és a bűnei megbocsátásáért való imádkozásra kényszeríti őt. Nem csak Moore csatlakozott a gárdához, becsekkolt Gabriella Wilde is, aki Sue Snellt fogja életre kelteni. Az eredetiben ezt a karaktert Amy Irving játszotta. Sue kezdetben bántja, gúnyolja Carriet, de később megjavul. Sajnos túl későn...

A forgatás júniusban indul. Az eredeti filmet még nem láttam, de hamarosan pótolom, és akkor egy írást is olvashattok majd róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr844506704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása