Movie Tank

Fűrész - sorozat: Fűrész V

2010. november 05. - Sparrow

Sziasztok!

Folytatódik a Fűrész - sorozat. Elérkeztünk az ötödik részhez. Sok embertől hallom, hogy ez a film a széria legrosszabb része, meg hogy ezzel megalázták az egész Fűrész - legendát. Hát szerintem ez nem így van. Ez a film teljesen jól elfoglalja a helyét ott ahol van. Inkább kicsit átvezető jellegű, ezért lehet, hogy sokaknak nem tetszik. Egy amolyan hídat képez a negyedik és a hatodik rész között. Hoffmanra van kihangsúlyozva, és főleg körülötte forog a történet.

FIGYELEM!!!! A TOVÁBBIAKBAN AZ ÍRÁS AZ ELŐZMÉNYEKRE NÉZVE SPOILERES!!

http://i42.tinypic.com/14scrqp.jpgÉs akkor lássuk a történetet. Strahm ( Scott Patterson ) kiszabadul a szobából, ahová Hoffman ( Costas Mandylor ) az előző rész végén bezárta. Ez az epizód igazából egy macska - egér fogócska Hoffman és Strahm között. Strahm ugyanis rájön, hogy Hoffman az, aki tovább viszi Jigsaw életművét. Emellett még láthatunk egy újabb játékot is, ahol hat elrabolt ember küzd, hogy életben maradjon.

A történetről ennyi. Ez a film is méltó a többi részhez. A csattanó igaz, nem olyan nagy, mint az előző részekben, de pont jó befejezése a filmnek. A legnagyobb negatívum Costas Mandylor játéka, aki szerintem nem volt a legjobb választás Hoffman szerepére.

Ez a rövidke írás szólt a Fűrész ötödik részéről. Legközelebb hozom a hatodikat, majd a Fűrész 3D - t!

Köszi, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr772425677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása