Teljes jelenet a Zsivány Egyesből

2016. december 03. - Sparrow

Nem mondom száz százalékra, hogy Jimmy Fallonnak van a világon a legjobb élete, de hogy ott van a top10-ben, az szinte biztos. Az egyik legnépszerűbb amerikai talkshow házigazdájaként az a munkája, hogy a filmes és a zenei színtér legnagyobb sztárjaival hülyéskedjen.

Most Felicity Jones-t látta vendégül, akivel imitálták a Zsivány Egyes egyik harci jelenetét, majd be is mutatták a film azon részletét, amelyben a szóban forgó mozdulatsor látható.

Vagyis a videó néhány percnyi Fallon-i hülyülés után teljes jelenetet mutat a közelgő legújabb Star Wars-filmből!

Csoportkép a Lego Batman-film új poszterén

Az előzetes alapján már körvonalazódhat bennünk, hogy mit várhatunk A Lego-kaland spin-off produkciójától. A film a badass Batman-figuráról fog szólni, akiről már az eredeti produkcióban is kiderült, hogy nemigen hasonlít a gothami őrangyalra, aki alapján legóból megmintázták. Mert ő sokkal lazább és vagányabb.

Érkezett egy új poszter az animációhoz. Felvonul rajta a komplett szereplőgárda.

legobposter.jpg

Akciójelenet az Assassin's Creed-ből

Előszilveszteri gamer buli gyanánt a hónap végén megérkezik az Assassin's Creed várva várt filmadaptációja, amiben egészen biztosan lesz veszett egér módjára való összevissza ugrálás és CGI-orgia, az életképes történet megléte viszont már erősen kérdéses.

Amíg a válaszokra várunk, megnézhetünk egy akciójelenetet a produkcióból. Ha azért az alább látható képsort mutatják meg premier előtt, mert nem találtak jobbat, akkor nagy bajban vagyunk...

Sam Worthington spirituális útja - Shack előzetes

Sam Worthington néhány éve eléggé odamutatta magát Hollywoodnak. Nem csak James Cameron nagyívű Avatar-filmjének főszerepét játszotta el, részesévé vált a Terminátor-franchise-nak is. Az utóbbi időben viszont mintha kicsit kezdene eltűnni a színész neve az álomgyári sokaságban. Ez talán sorsszerű is, hiszen valljuk be, Worthington azért nem túl nagy tehetség.

Azért mindenesetre küzd tovább, amíg végre mozikba kerül a következő Na'vi-kaland. Shack című filmjében egy gyermeke elvesztése után szenvedő, majd külső segítség útján spirituális megtisztulásban részesülő férfit alakít.

Íme az előzetes:

Íme egy rakás fotó Will Smith Váratlan szépség című filmjéből

Az ünnepi időszakban megérkezik David Frankel drámája, ami előzetese alapján tipikus, könnycsatornáknak szóló fitnesztornát szállít majd. Ha ezt nem nyálazzák túl, akár még az év egyik utolsó filmes meglepetése is kisülhet a produkcióból. (de túl fogják nyálazni...)

A történet szerint Smith karaktere személyes tragédiája után levelet ír a Szerelemhez, az Időhöz és a Halálhoz, majd váratlanul választ kap üzeneteire. 

A tovább mögött egy rakás, galériába szedett fotót, valamint a trailert találjátok.

beauty20.jpg

Tovább

Megfizetsz a halhatatlanságért - Interjú a vámpírral (1994)

Halandó világban halandó életet élünk. Megszoktuk, hogy létezésünk síkjának mindenkori törvényei szerint egyszer minden véget ér. Ami született, annak előbb vagy utóbb el is kell múlnia. Nincs kivétel, a reklamációra senki se kíváncsi. A halálfélelemre gyógyírül vallások és hiedelmek sokasága vonult fel a történelem során, ám talán még a legmélyebben hívő ember lelkében is ott bujkál a rettegés az egyszeri és a mondat végére végső, utolsó pontot firkantó befejezés lehetőségétől, ami a logikus gondolkodás alapján a lehető legvalószínűbb eshetőség. Tudjuk jól, hogy véget érnek azon folyamatok, amelyek egyszer elkezdődtek, ám mégsem vagyunk képesek elképzelni a mindenség kezdetét és a végét. Mi volt előtte? Mi lesz utána? Amikor az ember halhatatlanságra vágyik, nem számol azzal, hogy eme álma beteljesülése esetén szembesülnie kéne ezekkel a kérdésekkel és az emberi agy számára talán egészen felfoghatatlan válaszokkal. Mégis, ha lehetőségünk lenne választani, döntő többségünkben az örök életet kérnénk. Ám onnan már nem lenne visszaút. Vállalnunk kellene halhatatlanságunk terhét. Meg kéne fizetnünk az árát.

interju2.jpg

Tovább

Assassin's Creed: a főszereplők az Animusról beszélnek

A magyarországi videojátékrajongók számára kicsit később érkezik a karácsony, ugyanis nálunk december 29-én mutatják be az Assassin's Creed filmadaptációját.

A produkció az előzetesek alapján meghatározhatatlan minőséget fog produkálni. Nemigen lehet megjósolni, hogy jó, avagy rossz filmet láthatunk-e majd Michael Fassbender főszereplésével.

Mindenesetre most érkezett egy rövid featurette, amelyben a színész partnerével, Marion Cotillarddal felváltva mond néhány gondolatot a történet fő mozgatórugójáról, az Animusról.

Izgalmas egyhelyszínes thriller - Belko Experiment előzetes

James Gunn A galaxis őrzőivel örökre és kitörölhetetlenül belopta magát a szívünkbe, ám az úriember nem csak a színes-szagos képregényes szórakoztatáshoz ért. Most például vérgőzös, ütősnek ígérkező thrillert írt.

A Belko Experiment egy irodai részleg dolgozóinak nem mindennapi tapasztalását mutatja be. Az átlagos hétköznapnak induló műszak valóságos pokollá válik, amikor szereplőink munkahelyük falai között bezárva találják magukat. Egy meghatározhatatlan eredetű hang közli velük az instrukciókat. Vagy kiválasztanak és kivégeznek három embert, vagy az esemény koordinátorai kétszer annyi kollégával végeznek. Hamar kiderül, hogy nem valami hülye viccről van szó, itt bizony életre-halálra megy a küzdelem.

Az egyhelyszínes thriller rendezője Greg McLean, aki eddig többnyire horrorfilmeket dirigált, az ő műve például a Wolf Creek - A haláltúra is. A Belko Experiment elsőre izgalmas produkciónak tűnik. Remélhetőleg lesz benne némi szociológiai tartalom is az eszelős vérengzés és feszültség mellett.

Feszült küzdelem a varázslat szorításában - Sleight előzetes

Áprilisban mutatják be a Sleight című thrillert, ami egy utcai trükközésre szakosodott bűvész kalandjait követi nyomon.

A srácnak, aki a trailer alapján különleges képességekkel rendelkezik, így nem mondható hagyományos, hétköznapi "varázslónak", egyedül kell kishúga gondját viselnie. Miután a pénzszerzés körül forgó küzdelmei eredményeképpen elnyeli a Los Angeles-i alvilág, a kislányt elrabolják, így hősünknek minden leleményességét és különlegességét csatasorba kell állítania, hogy megmentse szerettét.

Íme az előzetes:

Tovább bűbájoskodik A szépség és a szörnyeteg: nemzetközi előzetes

Jövőre megnézhetjük a Disney legfrissebb élőszereplős meseadaptációját. Ezúttal egyik legnagyobb klasszikusukon, A szépség és a szörnyetegen a sor. Az első előzetes kilátásba helyezi a túlzott giccs esélyét, viszont azt is bizonyossá teszi, hogy a CGI nagyon a helyén lesz a produkció sodrásában.

Most egy nemzetközi trailer látott napvilágot, ami gyakorlatilag a korábbi előzetes rövidebbre vágott, feszesebb verziója.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu