Movie Tank

Sofia Coppola új rendezése - Itt a The Beguiled előzetese

2017. február 09. - Sparrow

Sofia Coppola már egy ideje nem tudott kimagasló filmet készíteni, ám ez nem változtat a tényen, mely szerint az Öngyilkos szüzek és az Elveszett jelentés, de főleg utóbbi okán örökre a szívünkbe zártuk a hölgyet.

Legújabb író-rendezői munkája regény alapján készült, címe The Beguiled. A történet 1864-ben, az amerikai polgárháború idején játszódik. Fókuszban egy leánynevelde, amelynek tagjai befogadnak és ápolnak egy sebesült katonát, aki később bonyolult viszonyba kerül a hölgyekkel, ezzel nem kevés feszültséget teremtve.

A színészgárda összetétele igazi sztárparádéval kecsegtet. A katona szerepében Colin Farrell lesz látható, a másik nem térfelét pedig olyan nevek erősítik, mint Nicole Kidman, Elle Fanning és Kirsten Dunst.

Erotikával és thrillerfelhanggal vegyes drámára számíthatunk.

beguiled.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2412239210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása