Movie Tank

Így fest Alicia Vikander a Tomb Raider főszerepében

2017. február 07. - Sparrow

Az Angelina Jolie nevével fémjelzett Tomb Raider-filmek enyhén szólva nem sikerültek valami jól, ezzel erősítve azt a ma már általános popkult tényként kezelt elképzelést, amely szerint videojáték alapján egyszerűen nem lehet jó filmet készíteni (az első Silent Hill meg integet hevesen, de senki nem veszi észre...).

Jövőre érkezik az újabb próbálkozás. A sokak által kedvelt játékfranchise aktuális adaptációjában a rohamosan egyre népszerűbbé váló, nem mellesleg Oscar-díjas Alicia Vikander ölti magára a dögös kalandor Lara Croft szerepét. A főhősnő ellenfelét Walton Goggins, édesapját pedig Dominic West játssza majd. 

Megérkeztek az első forgatási fotók a színésznőről. A képek láthatólag épp egy akciójelenet rögzítése közben kattantak el. A tovább mögött galéria!

tomb1.jpg

 

 

 

A fotók forrása: Dailymail

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2012189388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása