Movie Tank

Mégsem Ben Affleck dirigálja a The Batman-t

2017. január 31. - Sparrow

Habár renoméja Az éjszaka törvénye által kissé megingott, Ben Afflecket továbbra is jó rendezőként tarthatjuk számon. Ezért is örülhettünk, amikor kiderült, hogy a tavalyi, Supermannel közös produkcióban bemutatkozó legújabb Denevérember önálló filmjét ő dirigálja.

Most azonban, a korábbi sejtelmes híreket megerősítendő, Affleck bejelentette, hogy mégsem vállalja el a produkció rendezését. Mivel a címszereplő megformálása is az ő feladata lesz, úgy gondolja, túl nagy falat lenne számára mindkét fronton megfelelően helytállni. Nyilatkozatában utalt arra, hogy Batman karakterét túl sokan szeretik ahhoz, hogy hanyagul bánjanak vele, és ez mondjuk tényleg dicséretes.

Jelenleg tehát keresik a megfelelő direktort, akit remélhetőleg meg is találnak, hogy ezáltal minőségi Batman-filmmel bővülhessen a DC filmuniverzuma.

batman2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6212170706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása