Movie Tank

Az elegancia és a hiteles gyilkolás is fontos a John Wick 2. új videóiban

2017. január 28. - Sparrow

2014 egyik nagy meglepetésfilmje volt a John Wick, amelynek köszönhetően Keanu Reeves egyből menő modern akcióhőssé avanzsált. A produkció látványvilága zseniális volt, ugyanakkor a forgatókönyv az utolsó fél órában már eléggé az alibihuzavonára játszott, így kérdéses lehet, hogy van-e még egy filmre elegendő potenciál Wick karakterében.

wick_1.jpg

 

Az előzetesek alapján a válasz kétségtelenül igen. A bizonyosságot tovább mélyítik a produkció kapcsán közzétett legújabb videós anyagok is. Íme egy jelenetklip, amelyben a főhős elegáns öltözékért érkezik a szabóhoz, a tovább mögött pedig megnézhettek egy nagyon érdekes kulisszavideót, ami felfedi, hogy Keanu Reeves milyen edzések során küzdi végig magát azért, hogy a nézők kedvére való kemény gyilkológéppé váljon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr1312159705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása