Movie Tank

Tévésorozat készül a Blöff-ből, itt is van az előzetes

2017. január 18. - Sparrow

Guy Ritchie egyik legjelentősebb rendezése volt a Blöff, még a direktor pályájának korai szakaszában. A produkció azóta is kirobbanthatatlanul terpeszkedik kultstátuszában, és vélhetően a rajongók nagy része úgy gondolja, hogy ez is azon történetek közé tartozik, amelyekhez nemigen illene hozzányúlni.

Most mégis érkezik a klasszikus mű tévésorozatra adaptált verziója, ami nagyjából olyan, mintha példának okáért Quentin Tarantino Ponyvaregény-ét próbálnák meg a kis képernyőre ültetni. Persze, nem kell rögtön, már látatlanban temetni a produkciót, hiszen láthattuk, hogy a Fargo esetében kifejezetten jól működött a televíziós továbbgondolás.

A színészgárdát ráadásul a Harry Potter-széria Ron Weasleyjeként elhíresült Rupert Grint is erősíti. Az előzetes meg is érkezett, a tovább után várakozik.

snatch.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9812133475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása