Movie Tank

Csak egy kicsit véres a Santa Clarita Diet előzetese

2017. január 18. - Sparrow

Nemrég érkezett némi kedvcsináló a Netflix Santa Clarita Diet című rendhagyó zombis produkciójához, és most végre itt van a teljes előzetes!

A február elején érkező sorozat főszereplője Drew Barrymore, akinek karaktere meghal, de élőhalottként, amolyan rendkívül modern zombiként tovább él. Elkezd nyers húst... majd embereket enni. Férjét Timothy Olyphant alakítja. A furcsa pár elhatározza, hogy ha már áldozatokra van szükség, olyanokra essen a választás, akik megérdemlik, hogy eleséggé váljanak.

A horrorisztikus felhanggal ízesített szatíra kifejezetten jó is lehet. Az iZombie mutatott már hasonlót, de a Netflixnek illik elhinni, hogy lesz létjogosultsága a produkciónak. Hamarosan meglátjuk!

santa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3912133617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása