Movie Tank

Nincs ember, aki megállíthatná John Wicket - Vadonatúj TV spot

2017. január 14. - Sparrow

Keanu Reeves gondolt egyet, és 2014-ben akcióhőssé avanzsált, ráadásul annyira stílusosan és durván tette ezt, hogy a kiváló rendezés támogatásával az év legemlékezetesebb produkciói közé emelte a John Wick első részét.

A mű nagyon ütős zúzdát hozott, de az utolsó fél óra már talán egy kissé alibi volt, legalábbis a történet szempontjából. Elég egyértelműnek tűnt tehát, hogy kerek egész, lezárt alkotásról van szó, ami nemigen kívánja meg a folytatást.

Úgy tűnik, mégis. John Wick karakterében az előzetesek alapján tényleg lehet elég szufla egy újabb menetre. A tovább mögött megtekinthető, vadonatúj TV spotban ellenfelei egyenesen az ördöghöz hasonlítják. Reális érzésünk lehet arra vonatkozólag, hogy jól gondolják.

johnw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9712122913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása