Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Movie Tank

Elképesztően nyomasztó előzetest kapott a Raw (18+)

2017. január 14. - Sparrow

Szereted azt az érzést, amikor forog a gyomrod, remeg a kezed, hunyorogva mersz csak magad elé nézni és tudod, hogy ezen az estén nem fogsz jól aludni? Nem, nem valamelyik manapság divatos partidrog mellékhatásaira gondolok, hanem a jóféle, klasszikus horrorfilmélményre. 

Ilyenre is szükségünk van - persze szigorúan csak tizennyolc év fölött -, hiszen tehetségesebbnél tehetségesebb filmművészek várnak arra, hogy vérrel és félelemmel tálalva adhassák tudtunkra mondanivalójukat.

A Raw egyszerre tűnik nagyon eredeti, hangulatos és brutálisan megterhelő filmnek. Az előzetes alapján a készítők a kannibáltémát közelítik meg sajátos aspektusból. Horrorértelemben eléggé jól néz ki!

raw.jpg

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8812123007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SJobs 2017.01.14. 21:08:27

Az undorító látvány mióta horrorisztikus? Legalábbis nekem nem az. Öncélú faszság aminél még egy korboncnoki oktatófilm is többet ér /figyelem, szubjektív vélemény!!4/

Rébusz 2017.01.15. 00:04:09

A cím nagyon hívogató volt, ezért belenéztem az előzetesbe, hogy teszteljem a tűrőképességemet. Nekem egy valaki jutott az eszembe az elejétől a végéig, Hermann Nitsch, jobban mondva a munkássága, amit ha felszínesen is, de némiképp ismerve, engem ez a filmbejátszás a legkevésbé sem sokkolt. Felejtős és teljesen érdektelen, biztos, hogy jót lehet aludni utána :-)

Larry Silverstein 2017.01.15. 04:51:34

kannibál holokauszt lenyomhatatlan

Krisz101 2017.01.16. 14:12:46

jó, de nicns benne állatokkal szembeni kegyetlenkedés, állatkínzás, állat élveboncolása meg ilyen baromságok ugye???? mert ha igen az tényleg egy új mélypont lenne az idióta nőnyúzós nőverős, csecsemő erőszakolós filmek után :(((( ???
süti beállítások módosítása