Movie Tank

Woody Harrelson jófajta rosszfiú lesz a Han Solo-filmben

2017. január 13. - Sparrow

Először inkább stabilabb pletykaként merült fel, hogy Woody Harrelson benne lehet a fiatal Han Solo karakterére fókuszáló Star Wars spin-offban, majd szerencsére a hír megerősítést nyert, így biztosak lehetünk benne, hogy a népszerű és tehetséges aktor feltűnik a produkcióban.

A jó öreg Woody már nyilatkozott is karakteréről. Sokat nem árult el, de annyit azért mondott, hogy ő játssza Solo tulajdonképpeni mentorát, aki nem lesz feltétlenül, színtisztán jólelkű ember, inkább amolyan bűnözőre kell számítanunk, de hát az űrcsempész saját történetében ez azért, valljuk be, nem annyira meglepő. Továbbá elmondható, hogy a figura nagy eséllyel emberi lény lesz, mert Harrelson állítása szerint valószínűleg nem kell majd túl sok sminket és jelentősebb maszkmesteri munkát viselnie magán a forgatás során.

A fiatal Han Solót Alden Ehrenreich kelti életre, és már Emilia Clarke is a fedélzeten tartózkodik egy ideje.

woody2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr7012122807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása