Movie Tank

Szupermedve és egyéb förmedvények a Szovjetunió szolgálatában

2017. január 13. - Sparrow

Az űrverseny és a hidegháború már jó ideje véget ért, ám ez nem jelenti azt, hogy az orosz filmipar nem mérheti össze szuperhős-generatív képességeit Hollywood tárházának nagyságával.

Korábban is érkezett mozgóképes anyag a Guardians című orosz szuperhősfilmről, és most itt van az újabb, elég hosszú és tartalmas előzetes.

A produkció láthatólag lényegében a Marvel filmuniverzuma által sikerre vitt műfaji sablonokat igyekszik orosz környezetben kipróbálni. A hidegháború idején játszódó történet főszereplői a Szovjetunió védelmére kelő, meglehetősen furcsa és eléggé medvejellegű hősök.

Bűnös élvezetnek még jó is lehet!

guardians_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr212120753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2017.01.13. 11:08:52

Akkor a medve az a mosómedve a Galaxis őrzőiből, a csaj meg Natasha Romanov, a gonosz, meg az orosz csávó a Vasember 2-ből. A görbekardos fazon szerepelhetne a Casshernben is. A láncos csávó meg valamelyik lökött animéből szabadult. Ennyi. Az lenne poén, ha kiderülne ezt is támogatta a nemzeti filmalap...
süti beállítások módosítása