Movie Tank

Peter Dinklage benne lehet a következő Bosszúállók-ban!

2017. január 12. - Sparrow

Habár korábban is előszeretettel brillírozott a kamerák előtt, Peter Dinklagere igazán a Trónok harca startja, illetőleg népszerűvé válása után figyelt fel a szélesebb közönség. A kiemelkedően tehetséges színész Golden Globe-díjat is kapott Tyrion Lannister megformálásáért, amiben a mai napig igencsak jeleskedik.

Dinklage már tiszteletét tette egy Marvel képregény-adaptációban, viszont ne feledjük, hogy Az eljövendő múlt napjai a Fox X-Men világának képezi részét, az MCU nincs rá tekintettel.

Márpedig ezúttal a Marvel saját filmuniverzuma vetett szemet a nem túl magas, de annál nagyszerűbb fickóra, az aktor ugyanis a következő Bosszúállók-film egyik karaktere kapcsán folytat tárgyalásokat. Hogy pontosan melyik figuráról van szó, azt nem lehet tudni, de biztosak lehetünk benne, hogy amennyiben Dinklage aláír, remekül fog teljesíteni ebben a szerepben is.

dinklag.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4712120557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása