Movie Tank

Így pózoltak a szebbnél szebb színésznők a Golden Globe-gála vörös szőnyegén

2017. január 09. - Sparrow

A mi idősíkunkon ma hajnalban átadták az idei Arany Glóbuszokat. A Kaliforniai álom rommá alázta a mezőnyt, ugyanis minden egyes, azaz összesen hétből hét jelölését díjra váltotta. A legjobb dráma a Moonlight lett, a Zootropolis pedig az animációk között győzedelmeskedett.

A gálát megelőző rituálé a szokásos vörös szőnyeges bevonulás volt. Ilyenkor a színészek és színésznők büszkén vagy szerényen, esetleg unottan, vagy inkább pont boldogan pózolnak a fotósoknak.

A divatlapok eme jeles alkalmakkor szeretik elemezgetni a szebbnél szebb hollywoodi hölgyek ruhakölteményeit. Én ebbe nem mennék bele, mert egyrészt kicsit sem értek hozzá, másrészt meg nem is annyira érdekel. Viszont az érdekel, hogy Amy Adams bőven negyvenesen is gyönyörű, Felicity Jones kisugárzása még mindig világbékét tudna teremteni, Blake Lively pedig úgy fest, mint valami rég elfeledett mitológia halálistennője, akinek azonnal felajánlaná a lelkét minden ép és egészséges férfi.

Szóval a tovább mögött galéria. 

golden13.jpg

 

Fotók forrása: AFP/2017 Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9012113375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása