Movie Tank

Íme az első fotók a Hold rendezőjének új filmjéből

2017. január 08. - Sparrow

Duncan Jones azt a rendezőkategóriát képviseli, amely tagjainak nem szabad komolyabb hollywoodi blockbustert adni, mert tehetségük pillanatok alatt megbénul a CGI-özöntől.

A Warcraft: A kezdetek legalábbis erőteljesen ezt sugallta, hiszen a direktor korábbi remekei, a Hold és a Forráskód után a tavalyi játékadaptáció színvonala édeskevésnek bizonyult.

Szerencsére úgy fest, hogy Jones visszatér gyökereihez, hiszen idén szállítja a Mute című futurisztikus történetet. A film főhőse a jövőbeli, pezsgő Berlin magjában él. A csaposként dolgozó férfi egy gyermekkori baleset következtében nem képes beszélni, ám néma életét beragyogja barátnője léte. Miután a lánynak nyoma veszik, hősünk kénytelen elmerülni a nagyvárosi világ sötét rétegeiben ahhoz, hogy megtalálja szerelmét.

A főszerepekben Alexander Skarsgård, Paul Rudd és Justin Theroux lesznek láthatók.

A tovább mögött található galériában megtekinthetők a produkció kapcsán nyilvánosságra hozott első fotók.

mute2.jpg

 

Forrás: Comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2012105407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása