Movie Tank

Így keltették életre Tarkin tábornokot a Zsivány Egyes-ben

2017. január 07. - Sparrow

A legújabb Star Wars-kaland, egyben a franchise első spin-off produkciója a rajongók nagy részét lenyűgözte. Vagy ha nem is, az egészen biztos, hogy meglehetősen ritkán hallhatunk negatív véleményt a Zsivány Egyes összképéről.

A produkció egyik nagy szenzációja a forradalmi vizuális effektek alkalmazása. A készítők ugyanis ezek segítségével, na meg nem kevés részletes és alapos munkával életre keltették a földi színpadon már nem játszó Peter Cushing-ot Tarkin tábornok ikonikus mellékszerepének kedvéért. Ez a merész húzás mindenképpen jót tett a produkció autentikusságának.

A konzervatív szkeptikusokban persze megszólalhat a vészharang. Ilyen lehetőségek létezése mellett mi lesz a húsvér színészi játékkal? Vélhetően egyáltalán nem kell féltenünk kedvenc aktorainkat, hiszen habár a vizuális effekttechnológia újabb és újabb csúcsokat dönt, valószínűleg mindig, vagy legalábbis még jó ideig lesz igény az olyan kézzelfogható filmes elemekre, mint a valódi színészi játék. Ami, hozzáteszem, az alábbi videóban kifejtett procedúra alapját is képezi.

Akik még nem látták a Zsivány Egyest, és szigorúan ódzkodnak a legkisebb spoilerektől is, várjanak a videóval!

tarkin.jpg

 

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5812105355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eloi 2017.01.07. 15:03:12

Tarkin KORMÁNYZÓ!!! Nyilván látszott, hogy CGI, de nem volt rossz.

eloi 2017.01.07. 15:08:15

Főleg a szemen, tekinteten van mit csiszolni.

inebhedj - szerintem 2017.01.07. 15:57:16

OFF, de ha már a poszt említette, negatív véleményt nem nagyon ír az ember egy rajongói oldara, illetve nem közöl ilyesmit gyűjtőkkel, nincs semmi értelme. (Nekem speciel nagyon nem tetszett, minden szempontból unalmas, érdektelen volt, lehetne a rossz film etalonja is akár, a 3D-t meg eleve utálom, mindezeket persze előre is sejtettem, de nem volt mód elkerülni a moziba menetelt.)

A kivitelezéshez használt technológiai részek viszont érdekesek és izgalmasak (általában afféle homokozóként tekintek pl. erre a filmre, mint valami próbaháborúra).

balfa 2017.01.07. 16:28:09

@eloi: vagy nagymoff. esetleg admirális. de nem tábornok

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.07. 18:01:19

@inebhedj - szerintem: Unalmas? A Rogue One? Tudtam a cikket olvasva, hogy gyorsan lesz, aki bekommenteli, hogy neki nem tetszett, arra erre nem számítottam, hogy pont az lesz a baj vele, hogy unalmas. :-)

KunhalmiAgnes 2017.01.07. 21:57:48

Ez eleg lehangolo, azt hittem tenyleg felelesztettek.

Dr.Démonmac1 2017.01.07. 22:24:08

A CGI nagyon okés volt, nem úgy mint a történet.. (az egy nulla)
süti beállítások módosítása