Movie Tank

Jackie Chan új filmje nagyon rossznak ígérkezik - Kung Fu Yoga előzetes

2017. január 06. - Sparrow

Jackie Chan nemrég kapott megérdemelten életmű-Oscart, ami után az lenne a minimum, hogy nem égeti szénné magát egy olyan gyalázatos produkcióban, mint amilyennek a Kung Fu Yoga című filmszerűség ígérkezik.

Persze, az előzetes alapján nem szabad száz százalékosan bizonyosnak vélt következtetéseket levonni, de a kétperces trailer minden, csak nem bizalomébresztő anyag a világhírű harcművész-színész következő nagy vásznas jelenéséhez.

Úgy fest, az alkotás nem csak hogy giccset giccsre halmoz és idegesítő karaktereket vonultat fel, hanem még történetét is kizárólagos sablonokból építi. Márpedig ha már az előzetes is ezt sugallja, az két dolgot jelenthet: Vagy nagyon bénák a film marketingesei vagy ez a legjobb videó, amit összetudtak vágni a rendelkezésre álló képsorokból.

Utóbbi esetben bizony szükség lesz a feláldozható előkóstolókra, mert ez a cucc bizony gyilkolni fog.

kunfuyoga.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4512097091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása