Movie Tank

Damian Lewis lesz a nőies Ocean's-remake főgenyája

2016. december 08. - Sparrow

Steven Soderbergh és George Clooney stílusos heist-trilógiája többször nézhető, izgalmas szórakozást biztosított. Különösen igaz ez a franchise-t nyitó Ocean' eleven-re, de azért a folytatások sem sikerültek rosszul.

Egy ideje lehet már tudni, hogy a történet új feldolgozást kap, méghozzá Ocean's Eight címmel, női főszereplőkkel. A tolvajbandát ezúttal Sandra Bullock állítja fel. Mellette feltűnik többek között Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Rihanna is.

Lehullt a lepel a célpontot, vagyis tulajdonképpen a főgenyát alakító színész kilétéről is. A Homeland első három évadával híressé és kedveltté vált Damian Lewis foglalhatja el a szorító szemközti sarkát. Habár ő les a rablás áldozata, az írók minden bizonnyal gondoskodnak majd arról, hogy ne nagyon sajnáljuk.

A produkció jelen állás szerint 2018 nyarán érkezik.

damian.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4512030333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása