Movie Tank

Nem vicc: lesz Detective Pikachu film, és már meg is találták a rendezőt

2016. december 02. - Sparrow

Hollywood manapság az őrültségek és az unalmas bőrlehúzások ellentmondásában tengődik. A sokadik remake és folytatás után érkezik valami eszelős baromság, amitől lefagy az agyunk.

Jelezném, hogy a Pokémon jelenségét nem tartom sem rossznak, sem károsnak, sőt, úgy gondolom, hogy egy kifejezetten kreatív, sokrétű animeuniverzumról van szó, amin jó magam is szocializálódtam egy rövid ideig. Na de azért élőszereplős Pikachu-film?! Az mégis mi fán terem? Ráadásul a Detective Pikachu elnevezésű karakterről van szó, akinek mozis kalandja előreláthatólag olyasmi lélekirtás lehet majd, mint amilyen az élőszereplős Hupikék törpikék formájában terrorizált minket. Persze remélhetőleg tévedek, de azért...

A projektet annyira komolyan gondolják, hogy már a rendező is megvan. Rob Letterman foglalhatja el a direktori széket. Az úriember korábban olyan felemás produkciókat dirigált, mint a Cápamese vagy a Szörnyek az űrlények ellen.

detective-pikachu.png

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6912014374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása