Movie Tank

Jodie Foster a Hotel Artemis sci-fi thrillerben

2016. december 01. - Sparrow

Manapság, amikor regény- és játékadaptációk, remake-ek és húszezredik folytatások váltják egymást, meg kell becsülni az eredeti ötleteket. Még akkor is értékelni kell a szándékot, ha az összkép nem sikerül kimagaslóan.

Drew Pearce első nagyjátékfilmes rendezése ilyen, eredeti alkotás lesz. A rendező saját szkriptjéből készíti a produkciót, abban a reményben, hogy emlékezetes direktori debütálást tud majd eltenni az asztalra. Az úriember korábban producerként és íróként működött közre olyan címekben, mint például a Vasember 3 vagy a Mission: Impossible - Titkos Nemzet

A Hotel Artemis munkacímen futó tervezet stábjához csatlakozott egy igencsak nagy név is, méghozzá nem más, mint Jodie Foster. A történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, mindössze annyit, hogy műfaját tekintve a közeli jövőben játszódó thriller lesz. Foster karakterének megnevezése hasonlóan titokzatos, hiszen a színésznő a The Nurse című szerepre írt alá, vagyis ő lesz A nővér. Meglátjuk!

foster.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8512012344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása