Movie Tank

Így fest majd Rita Repulsa és Alpha 5 a Power Rangers mozifilmben

2016. december 01. - Sparrow

Jövő márciusban megérkezik a kultikus Power Rangers cím mozis adaptációja. 

A filmben egy amerikai kisváros néhány kiközösített gimnazistájára hárul a feladat, hogy egy titokzatos és ismeretlen erőt magukévá téve szembeszálljanak az idegen fenyegetéssel.

A történet főgonoszát, Rita Repulsát a mindig minden szerelésben dögös Elizabeth Banks alakítja, akiről most a trailer homályos képei után néhány egyértelműsítő fotó érkezett. Mellette pedig az Alpha 5 nevű robotfiguráról is megnézhettek nem is egy, hanem mindjárt kettő képet a tovább után.

powerr.jpg

powerr2.jpg

powerr3.jpg

powerr4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr1112013414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2016.12.02. 08:06:46

A ferde gerincű, pocakos robot ritka gáz.
Bankset pedig bárhol és bármikor.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.12.02. 15:25:28

Kicsit megmosolyogtató, hogy egy mozifilmet ennyivel is reklámozni lehet. Egy jó nő Pásztor Anna valamelyik megunt koktélruhácskájában – ma már az egész kép simán lehetne egy rajz is – meg két rajz valami robotról. Rendben, egy ilyen filmet nyilván kamasz gyerekeknek szánnak, de azt hinném, hogy egy sikerreményes filmhez egy borítóterven vagy plakáton kívül még egy filmet is gyártani kell. :-)
süti beállítások módosítása