Movie Tank

Komor DC-rajzfilm érkezik - Justice League Dark előzetes

2016. november 17. - Sparrow

A mozis univerzumépítés mellett kevesebb hype kíséretében, ám megbízható rendszerességgel érkeznek a DC Comics képregényein alapuló animációs filmek is. Jövőre a Justice League Dark című produkciónak örülhetünk, amelyben az Igazság Ligája szivárványszínű hősei mellett komorabb kisugárzású alakok is feltűnnek, élen a démonvadász John Constantine figurájával.

A produkcióra R-kategóriájú besorolás van beígérve, ami azt jelenti, hogy ezt a művet valóban nem gyerekprogramnak szánják, bár nyilván lesznek olyan tudatlan szülők, akik lazán megnézetik majd csemetéjükkel, hogy az kussoljon kedvesen másfél óráig. (Mint az a tündéri anyuka, aki a nyári képregénybörzén aranyos kedveskedések kíséretében vásárolta meg kb. nyolcéves, idegesítően akaratos kisfiának a Kraven utolsó vadászatát, ráadásul még elém is tolakodtak a sorban...)

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8511966213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása