Movie Tank

Gavin O'Connor készítené a következő Zöld Darázs filmet

2016. november 17. - Sparrow

A 2011-es Zöld Darázs képregény-adaptáció nem aratott osztatlan sikert, sőt, úgy is fogalmazhatunk, hogy a produkció szinte azonnal a feledés homályába veszett. Valóban, hiába viccelődött lelkesen Seth Rogen, az összkép ha nem is rosszra, de felettébb átlagosra sikeredett.

Most azonban Gain O'Connor tervez belevágni az újrázásba. A Warrior és A könyvelő tehetséges rendezője lelkesen nyilatkozott a projektről. Elmondása szerint mindig is szerette a Zöld Darázs figuráját, amikor a többi kölyök Batmannel vagy Supermannel vágyott azonosulni, az ő érdeklődését csak ez a rendhagyó figura tudta lekötni.

A forgatókönyv megírásának feladata Sean O'Keefe-re hárul, aki szeretne napjaink ömlesztett képregényfilmjeihez képest valami újszerűt, valami egyedit alkotni. Meglátjuk!

greenhornet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4011967245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása