Movie Tank

Liebster Award

2014. augusztus 14. - Sparrow

Van most ez az őrület a bloggervilágban, amit Liebster Award-nak neveznek. A lényeg az, hogy a szerzők más blogokat részesítenek ebben a jelképes elismerésben, a kiválasztott bloggereknek pedig, persze, csak abban az esetben, ha van kedvük hozzá (legalábbis azt hiszem :P), eleget kell tenniük a játék szabályainak. Az a megtiszteltetés ért, hogy a blog egyik törzskommentelője, Power, a saját blogján megjelölt engem a díjazottjai között, így most én következem. Köszönet Powernek, amiért elismerésre méltónak titulálta a lelkesedésemet és a kitartásomat! Egyetértek :D!

Alább a szabályok, a válaszaim, a kérdéseim, és az általam megnevezett blogok.

LiebsterAward.png

A szabályok:

- Pár szóban köszönetet mondani annak a blognak, akitől az elismerést kaptuk.

- Válaszolni a 4 db feltett kérdésre.

- Írni 4 random tényt magunkról.

- 11 blognak továbbküldeni a díjat és erről a főszerkesztőt értesíteni.

Akkor lássuk!

A Power filozofál... vagy más néven a Tepertős pogácsa nevű blogról:

Remélem, Power nem sértődik meg ezért, de én eleddig nem is tudtam, hogy megint saját blogot indított. Azért ez megbocsátható, tekintettel arra, hogy az oldal nyár elején indult. Vegyes témájú, de érdekes cikkek olvashatók Power blogján, aki itt nem filmekről ír. Érdemes meglesni, én is nézni fogom. Hosszú műsoridőt kívánok a blognak! Nagyon köszönöm az elismerést, Power!

Válaszok a kérdésekre:

1. Hogy látod/látjátok a hazai blogolás jelenlegi helyzetét és jövőképét?

A filmes blogok helyzetéről tudok írni, a többire nem igazán szoktam figyelmet fordítani. Az a helyzet, hogy habár az ingyenes, mindenki számára elérhető blogolási lehetőség egy nagyon fasza dolog, de esélyt ad sok olyan személynek is, aki csak fellángolásból készít blogot. Ez nem is lenne akkora baj, csak pont a filmművészet az a téma, ami rengeteg embert megmozgat, így annyi filmes blog van, mint égen a csillag. Aki valóban érvényesülni akar ebben a műfajban, annak rengeteget kell dolgoznia, és nagyon magas színvonalat kell produkálnia.

2. Ha egyetlen egy filmet vagy sorozatot kéne mondanod/mondanotok, amit a memóriád/memóriátok törlésével egyszer újranézhetnél/újranézhetnétek, melyik lenne az?

Mondok filmet és sorozatot is!

A film a Hatodik érzék lenne, de úgy, hogy minden emlékemet kitörölném a művel kapcsolatban, mert nekem a szüleim már kiskoromban elspoilerezték a csattanót, így a film megnézése nem volt olyan nagy élmény, mint amilyen nagy lehetett volna, hogyha nem tudom előre a fordulatot.

A sorozat pedig a The Killing lenne.

3. Hetente mennyi időt szánsz/szántok a blogodra/blogotokra?

Egy nap kettő vagy három posztot írok. Az esetek 90%-ában ezek egy filmről szóló elemzések. Tehát kettő poszt esetén, kettő kétórás filmet véve, plusz egy egyórás írást (ezek átlagok), akkor az napi hat óra, három poszt esetében kilenc óra. Egy héten mondjuk öt alkalommal írok két posztot, kétszer pedig hármat. Tehát ez úgy nagyjából 48 órát jelent, azaz a heteimből két napot a blogra áldozok. De mivel imádom csinálni, így nem tűnik ennyire soknak.

4. Mi volt az első reakciód/reakciótok, amikor szembesültél/szembesültetek ezzel a "díjjal"?

Jó érzés volt, minden elismerésnek nagyon örülök. :D

4 random tény magamról:

-Szenteste előtt egy nappal születtem, 1994-ben.

-A popkultúra világa először a képregények útján vonzott be kb. rögtön azután, hogy megtanultam olvasni.

-A blog neve azért lett Movie Tank, mert a létrehozáskor még mindig nem volt épkézláb ötletem, de pont Tankcsapdát hallgattam közben, és ez hozta meg az ihletet. :D

-Őszintén remélem, hogy a jövőben kipróbálhatom magamat a filmkészítés (elsősorban a forgatókönyvírás) világában.

Én nem látogatok 11 blogot, csak néhányat. Négy nevet tudtam összeszedni (remélem nem feledkeztem meg senkiről), de ezek közül csak háromnak utalom tovább a díjat, mert a Smoking Barrels már megkapta.

Szóval a három blog, akiknek adom a díjat:

Médiaviagra

Supernatural Movies

A Penge éle

A kérdéseim:

1. Melyik a három kedvenc filmetek, amiket még egy lakatlan szigetre is magatokkal vinnétek?

2. Mit gondoltok, milyen lehetőségekhez fogtok jutni a jövőben a blogolásnak köszönhetően?

3. Mi a véleményetek a Marvel Studios mozis univerzumépítéséről?

4. Mennyi ideig terveztek blogolni? Alkalmi időtöltés/hobbi, vagy hivatás?

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr676603585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.08.22. 11:08:28

Köszönöm, hogy elfogadtad a díjat! Sok sikert a továbbiakban! :)
süti beállítások módosítása