Movie Tank

Legjobban várt 2012 - es filmek

2012. január 01. - Sparrow

Ahogy korábban ígértem, összegyűjtöttem azt a tíz idei filmet, melyekre a legkíváncsibb vagyok.

 

10. Gone

Amanda Seyfried lesz a főszereplője ennek a remélhetőleg Elrabolva stílusú akciófilmnek, melyben a főhős testvérét elrabolják, de mivel a lánynak senki sem hisz, egyedül vág neki, hogy kiszabadítsa húgát.

 

 

 

 

 

 

 

9. Wish you were here

Már csak a főbb szerepekben látható Joel Edgerton és Teresa Palmer miatt is érdemes lesz rá beülni, bár lehet, hogy itthon nem fog mozikban futni. A történet szerint egy baráti társaság egyik tagja rejtélyes körülmények között, nyomtalanul eltűnik.

 

 

 

 

 

 

 

8. American Reunion

Hosszú idő után végre a régi arcokkal folytatódik a széria. Megint betegre fogjuk röhögni magunkat, legalábbis a trailerek, és az előző részek alapján biztosan.

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Sötét zsaruk 3

Régóta tervben van már a harmadik felvonás, és úgy tűnik, hogy idén meg is fog valósulni. Will Smith a múltba utazik, hogy megmentse a fiatal Tommy Lee Jonest, akit Josh Brolin kelt életre.

 

 

 

 

 

 

 

 

6. A bosszúállók

Az első trailer ugyan csalódás, viszont egy olyan film, amiben ennyi Marvel - szuperhőst állítanak össze, egyszerűen nem lehet rossz. Képregényben is király, így is az lesz. Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Nick Fury, Fekete Özvegy, Hulk, Loki. Mi kell még?

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Szellemlovas: A bosszú ereje

Azon kevesek közé tartozom, akik szeretik az első részt, ráadásul az új filmet a Crank produkciók rendezőpárosa csinálja, és még Nic Cage is csúnyán néz benne. Tuti jó lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Hobbit: An Unexpected Journey

Őszintén! Van olyan, aki ezt nem várja?! Hát persze, hogy nincs. Peter Jackson újra elvisz minket Középföldére, ezúttal Zsákos Bilbó kalandjait követhetjük nyomon. Többek között láthatjuk, ahogy megszerzi A Gyűrűt.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. The Expendables 2

Az első rész hatalmas volt, de ez talán még jobb lesz, hiszen Willis és Schwarzi fontos szerepeket kaptak, előbbi konkrétan a fő gonosz lesz. Ráadásul itt lesz még Chuck Norris és Jean - Claude Van Damme is a régi arcok mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. A sötét lovag: Felemelkedés

Vajon Bane tényleg véget vet a sötét lovag pályafutásának? Nyáron kiderül! Az elmúlt évek legepikusabb filmjének ígérkezik Nolan Batman trilógiájának zárása. Tom Hardy játssza Banet, Christian Bale pedig továbbra is Bruce Wayne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Az éhezők viadala

A regény nagy kedvencem, és a film trailere igazán biztató. Jennifer Lawrence pedig az egyik kedvenc színésznőm, és a szereposztás többi része is jónak tűnik. 100%, hogy király film lesz!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr843510843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.01.02. 13:03:25

Prometheus?????!!!!

A Hunger Games számomra eléggé egy sötét ló, a trailer alapján tényleg jónak tűnik, de félek, hogy a karakterekből nem hoznak ki annyit, hogy tényleg az is legyen.
süti beállítások módosítása